maanantai 6. huhtikuuta 2009

Perheenlisäyksen sattuessa kohdalle.



Tämä teksti on ehdottoman tärkeä niille, jotka ovat hankkimassa / suunnittelevat hankkivansa ihkaoikeat Reinot kotiinsa. Jokaisen tulee muistaa, että kyseessä on suuri päätös, ja jokaisen perheenjäsenen tulisi asennoitua tähän. Kyseessä on ikäänkuin uusi perheenjäsen mahdollisesti kymmeniksikin vuosiksi.

Ensimmäinen vaihe:
Etsi itsellesi sopivat Reinot. Tutustu eri rotuihin ja värivaihtoehtoihin. Valitse kokoluokaltaan sinulle sopivin Reino (22-48). Näin pääsiäisen alla saattaa Reinoja olla piilotettu mitä erikoisempiin paikkoihin. Etsi! Ne saattavat olla lähempänä kuin uskotkaan.



Toinen vaihe:
Löydettyäsi Reinot varmista että ne ovat juuri sinulle. Tähän löytyy monia poppakonsteja, kuvassa esitetty yleisin ja varmin tapa.




Kolmas vaihe:
Avaa kansi hitaasti ja varoen. Uutudenviehätys on juuri tässä pienessä hetkessä. Nautiskele ja hillitse jännityksesi.



Neljäs vaihe:
Avattuasi kannen tartu silkkipaperiin. Röpistele sitä kädessäsi, tunnustele ja ryttäile, se on ihanan tuntuista ja tuo varmasti pienen luksuksen tunteen. Hipistele sitä kädessäsi vielä jonkun aikaa.



Viides vaihe:
Nyt uudet ystäväsi ovat viimein edessäsi. Ensivaikutelma on tärkeä: hymyile leveästi ja tyytyväisenä, näin Reinot tuntevat olonsa tervetulleeksi ja pidetyksi.



Kuudes vaihe:
Asettele laatikko somasti muiden kenkien viereen. Saatat tarvita sitä joskus, vaikkapa kuljetuslaatikkona, rakkauskirjeiden säilytyksessä, koristeena...



Seitsemäs vaihe: Uuden tulokkaan kannalta on tärkeää huolitella se heti somaksi. Poista sydänmerkki, ja laita se talteen. Saatat tarvita sitäkin vielä jonakin päivänä...



Kahdeksas vaihe:
Sovittele niitä, ja totea ne ihaniksi ja juuri sopiviksi. Ota mukava asento ja nauti olostasi.



Yhdeksäs vaihe:
Tutustuta kenkäsi ulkoilmaan, tee lähiympäristö tutuksi ja tee selväksi minne saa mennä ja minne ei. Aloita pienin ja varovaisin askelin, sen jälkeen voit siirtyä kunnnon harjoituksiin....



Kymmenes vaihe:
... kuten temppuiluun, tasapainotteluun, pomppimiseen (etenkin vesilätäköiden yli) ja moniin muihin vaativiin, mutta hyödyllisiin taitoihin.



Yhdestoista vaihe:
Sinun tulee opettaa Reinosi kuitenkin myös itsenäiseksi. Välillenne kehittyy väistämättä kiinteä ystävyys, mutta tarpeen vaatiessa tulee Reinojen osata odottaa sinua kotona sinun ollessasi töissä tai asioilla. Älä kuitenkaan jätä Reinojasi liian pitäksi aikaa huomioimatta.



Kahdestoista vaihe:
Anna Reinojesi tutustua myös muihin Reinoihin. Ystävystyminen on taattua!


Näillä ohjeilla pääset hyvään alkuun Reinojesi kanssa. Lopullisen yhteisen taipaleenne kuitenkin teette ja suunnittelette yhdessä.

Aina siihen asti, pitäkää jalat lämpimänä vaikka aurinko jo hieman paistaakin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä blogi :D Mieki haluan ruskeat, perinteiset reinot.. Mutta äiti sanoo, että joo joo, höpö, höpö, ei ne ole ulkokengät.. Nyyh :'( Reinot on joka käyttöön! xD

Linda kirjoitti...

Kyllä ulkonakin voi ihan hyvin mennä Reiskoilla.. minä ainakin itse menen kuten kuvasta näkyy.. :D

Anonyymi kirjoitti...

niitä aitoja reinoja odotellessa olen hamstrannut pari laatikkoa kirpparilta. säilytän niissä pieniä ompelutarvikkeita. laatikot ovat ihania!