tiistai 7. huhtikuuta 2009

Sydämen asialla, lämpimissä jaloissa.

Muutama viikko sitten näin televisiosta mieltä lämmittävän ohjelman. Ylen "Aamusydämellä" ohjelmaan oli saapunut vieraiksi kaksi sympaattista miestä, Lasse ja Sami Keski-Nisula, isä ja poika. He pitävät miesten kriisikeskusta, Vatupassia, Porvoossa ja olivat saapuneet ohjelmaan Reinot jalassa.



Lasse kertoi, että heillä Vatupassissa Reinot ovat työkengät, ja asiakkaat jotka yöpyvät paikalla saavat jalkaansa myös Reinot. Tämä ajatus lämmitti mieltäni suuresti, vielä kun Lasse Keski-Nisula selitti miksi.

"Reinot auttaa pysähtymään, auttaa rauhassa miettimään asioita ja toisaalta, Reinot jalassa voi olla aivan tavallinen mies jolla on arvot, tunteet ja ajatukset - Lasse Keski-Nisula"



Ajatus lämpimistä Reinoista miesten kriisikeskuksessa oli mielestäni loistava ja vakuutuin myös Sami Keski-Nisulan kommentista.



"Reinot on pakotie arjesta, arjen ja yhteiskunnan kiireistä ja suorittamisesta. Reinot jalassa on hyvä ja rento olla. Mihin tahansa menet ja on Reinot jalassa niin on kotoisa olo"
- Sami Keski-Nisula


Kannattaa katsoa koko ohjelma Yle Areenalla tästä linkistä. Tai lukea vastaavasti lisätietoa Vatupassista täältä.

En luultavasti ole ainoa jolle jäi ohjelman jälkeen hyvä mieli. En tiedä johtuiko se vieraiden kauniista sanoista, arvokkaasta työstä vai jopa pikkuisen myös jaloissa olevista töppösistä.

Reinoissa on hyvä olla! Sydämellistä viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

POMPOM kirjoitti...

Meillä samasta syystä ajellaan pitkät matkat reinoilla ja ainoilla :)

Linda kirjoitti...

Sama juttu! lyhyet pyörälenkitkin menee.. :)

Sami kirjoitti...

Pitkät matkat, lyhyet matkat ja mihin vuodenaikaan tahansa Reinoilla on hyvä matkustaa! Menit sitten kävellen, autolla, pyörällä tai millä vaan kulkupelillä...

Linda kirjoitti...

Todellakin! Talvella villasukan kanssa tai tuollaisella karvavuorella niin pysyy varpaat lämpimänä.

Mari kirjoitti...

Siis kertokaa nyt hyvänen aika nopeasti saako Reinoja todellakin karvavuorella?! kohta pitäs joulupaketit olla valmiina ja homma ihan vaiheessa