perjantai 3. huhtikuuta 2009

Tervetuloa!

Erittäin kaunista ja aurinkoista huomenta kaikkialle Suomeen!

Tänään on paras mahdollinen päivä raottaa koko kansalle ruskearuudullisen päiväkirjani kansia, ja päästää kaikki Reinojen ystävät maistelemaan aivan tavallista Reinomaista arkea kanssani. Kun päätin aloittaa bloggaamisen mietin hetken aikaa mistä aiheesta haluaisin kertoa. Ei mennyt kauaakaan kun huomasin että vastaus oli kaikkialla, se oli ovensuussa, huoneen nurkassa, parvekkeen ovella, lehtien sivuilla, kaupoissa, tuhansien ihmisten faniryhmissä. Vastaus oli tietenkin Reinoissa! Tajusin,että nuo huopaiset kenkäni ovat niin oleellinen osa elämääni, että niiden avulla pystyisin sulavasti kertomaan viikkojen kulusta.
Meidän kodissamme asuu kolme Reino-fania, ja sen huomaa! Olohuoneen nurkasta arvopaikalta löytyy vieraiden ihmeteltäväksi kasa Reinoja, jotka ovat vapaasti vieraidemmekin käytettävissä.


Tavalliset Reinoni ovat jo hieman iäkkäämmät. Ne menettivät toisen puoliskonsa siskoni hääauton perään eräänä kesänä, mutta ovat töyssyisestä tiestä huolimatta vieläkin yhdessä. Aikamoinen avioliitto! Niiden kestävyydestä ja taipaleesta kanssani kertoo luultavasti myös se, että näillä kengillä on koluttu paitsi kaupunkireissuja myös suurimpia rock-festareita.
Jokainen prinsessa tarvitsee tietenkin myös vaaleanpunaisia röyhelöitä arkeensa. Räyhelöistä pitää huolen lukuisat prinsessamekkoni, vaaleanpunaisesta luksuksesta tietenkin vaaleanpunaiset Reinoni, jotka muuttivat kotiini noin vuosi sitten. Nämä tossut ovat ikuiset katseenkerääjät, ja mitä muuta prinsessat haluaisivatkaan?


En halunnut kuitenkaan unohtaa kauniita ruskeitakaan Reinojani, joten ompelin niihin vaaleanpunaiset silkkinauhat tuomaan pientä tyttömäisyyttä. Silkkinauhojen ompeleminen on yllättävän helppoa, sillä huopakangas ei ole kovin jäykkää.

Nämä karvatöppöset ovat jokaisen luistelureissun pelastus. Mikä onkaan mukavampaa kun vaihtaa luistimet lämpöisiin ja mukaviin kenkiin. Voitte uskoa, että nämä todellakin ovat sellaiset!

Kun naiset saapuvat kenkäkauppaan puhutaan usein jopa naisten oikeuksista kenkiin. Kuten kuvasta näkyy, on allekirjoittaneellekkin kertynyt muutama korkokenkäpari. Tajusin onneksi sen, että myös Reinoissa voi olla glamouria...


Päätin tänään nautiskella kevään ensimmäisistä kunnollisista auringonpaisteista ja siirryin parvekkeelle. Lämmikkeinäni toimivat viltti, hyvä kirja sekä lämpimät kengät.

Reinoillen,
Linda

Ei kommentteja: