tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kummipoikaa tervehtimässä.

Tänään päätin lähteä tervehtimään pientä, suloistakin suloisempaa pikkuprinssiä joka sattuu olemaan kummipoikani. Olin varannut mukaan mitä ihanamman lahjan. Pitäähän pikkuinen totuttaa heti napero-iästä lähtien lämpimiin tossuihin.

Päätin viedä tuliaisiksi ihanan pehmeän nallekarhun. Kuten kuvasta näkyy, voi nallekin tuntua ihan oikealta lampaalta. Niin pehmeä se oli. Ja kun tarkkaan katsoo nallen tassuja...

Varasin mukaani tietenkin myös tärkeimmän lahjan. Ihkauudet, koon KAKSIKYMMENTÄ vauva-Reinot. Voi pojat, näin pieniä tossuja en ollut ennen nähnyt.
Tämän kuvan avulla huomaatte ehkä kuinka pienet baby-Reinot olivat. Vertauksena oli koon 41 keskikokoinen Reino. Väkisinkin aloin miettimään onko kenellkään edes noin pieni jalka. Siitä piti lähteä ottamaan selvää.

Nalletkin tuntuivat hymyilevän pikkuisille Reinoille. Tarkkailtuani näitä pehmoisia ystävyksiä hieman paremmin löysin niistä tuttuja yksityiskohtia.

Kun pääsin perille oli pikkuvintiö jo täydessä touhussa.


Riemu oli rajaton kun puuheppa kirmasi pitkin maita ja mantuja. Ja ilmeestä päätellen mikään ei voisikaan olla tämän hauskempaa.

Pienet baby-Reinot saivat näin ollen reippaan ja iloisen uuden omistajan. Päätimme lähteä ulos näyttämään Reino-miehelle maisemia, mutta mitä ihmettä...


... Shhh, uni taisikin jo tulla.

Niin, kyllähän te tiedätte kuinka mukavalta olo saattaakaan tuntua lämpöisissä pikkujaloissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka suloinen pikku Reinojen käyttäjä!

Anonyymi kirjoitti...

On suloinen kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuollaisia ihania nalleja saa?

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin netistä saa tilattua www.reinokauppa.fi